starts w A and ends w N

SO I SMILE AND WAVE IN REPLY TO HIM (in my dream)

awwwwwh, guess what! 5 tahun tak jumpe, 6/1 aku jumper die balik. i can tell you its lucky being me. awwh. i love this life. oh yes. the first day that we meet, mse tuition al-hidayah. mse tu aku start suke kt die tahun 2007. kalau dh jodoh, bertemu juga HA-HA-HA i mean, aku mmg suke kt die. tp aku tak tau lah die ni suke tak kt aku. buts it is normal lah kan. kalau nk suh aku confess kt die, mmg tak ah kan. haha malu kot.

last saturday, aku dtg tuiton awal, pastu aku duduk kt tepi tgkap. mse tu mmg aku sorg je yg ade dlm cls tu. pastu aku nmpk someone lalu nk pergi tandas hahahahahahaha k dia. hmm awkward. pastu kwn aku dtg. aku tnjuk kt die. hes my crush. haha and we're both looking at him. die senyum. awwwh *don't react. to be honest, dlm hati bunga2, harharr dia ingat lagi aku. then i look back at my friend sitting across from me, looking really happy and proud. haha

1 comment:

Анна Лапина said...

kalau dh jodoh, bertemu juga HA-HA-HA i mean, aku mmg suke kt die. tp aku tak tau lah die ni suke tak kt aku. buts it is normal lah kan. kalau nk suh aku confess kt die, mmg tak ah kan. haha malu kot. Также в чате могут находиться Проститутку Киева Диогена спросили, почему он не любит людей — ни плохих, ни хороших. Философ ответил: и их можно заказать именно оттуда. Приглашаю провести время в элитных апартаментах. Фогографии реальные мои и со мной :)! Вы будете довольны! Все включено и на отлично!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...