AIGO! tak tahan wooa

 4 dinamik is just for student who really 
care about stdy and really want to stdy.
ak ckp mcm tu bkn sbb ak x lyn mane pasal stdy ni.  
i do care about it.
tp class ni mmg seksa. sbb semua stdnt class tu bijak bijak.
cume dua tiga org je yg kurang. mcm aku nii.
time cikgu tgh mngajar ak strt laa sengeh sengeh sorg sbb aku tak pham & lambat pikat sikit.
kdg kdg ade gk malu duk class ni sbb beza ketara sgt aku dgn diorang. 
tp rse lega jgk aku sbb ade geng yg spesis ak jugak. haha. 
naseb baik bdak bdak class ni sumer baik je ngan aku. EHEM :P
bile semua org siap hw. ak pulak tak. sgt pressure!
ade rase mcm awkward gile duk class tuh. 
campur pulak dgn subject yg gile killing. class pon suke skip.
ak tak berhak laa duk class ni. haha
exam pom dah dekat. start rabu ni. tp study? jgn harap. aigo :(
bile tgk org ambik result kemarin, nak sgt dpt straight tp takde kesedaran langsung.
haaa. ak takmo jd mcm nii. ak berazam dari skrg ak nak berubah. 
walalupun dah berape kali dh ak berazam mcm ni tp x jd jd jugak. adoii
mane mane cg yg ak ade skip class diorang tu ataupun buat salah,
sorry for all my wrongdoings :")

2 comments:

Ezay Hadry said...

study2!! jangan keciwa di laen hari yaw!!

helloimms. said...

okay bos

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...